top of page

WEDDING E&A

O P L E V E R I N G September 2022


Esther en Arnold gaven elkaar afgelopen zomer het ja-woord op hun sprookjes bruiloft in Italië. En zij waren niet de enige die volmondig ja zeiden. Want óok ik zei (oké riep) ja! op de vraag of ik álle stationary voor hun Italiaanse bruiloft wilde ontwerpen.


Esther en Arnold trouwden in Puglia (ook wel de hak van de laars genoemd). In dit minder toeristische deel van Italië staan de originele Trulli huisjes. Deze kwamen niet alleen terug op het resort waar de bruiloft plaatsvond maar ook in alle uitingen die ik voor ze ontwierp. De stationary is daarom een leuke mix geworden van het bruidspaar en de locatie. Zo verwerkte ik de styling van wedding planner Tissy (zijde lint, olijftakken, het kleurenpallet en de trulli huisjes) maar ook persoonlijke elementen in de ontwerpen. Esther en Arnold hebben namelijk een eigen notariskantoor waardoor we besloten te werken met een lakzegel en een preeg. Daardoor kreeg de uitnodiging een klassieke en minimalistische uitstraling die goed bij hun past. Ook het bedankje (een flesje olijfolie geperst op het resort waar de bruiloft plaats vond) en het gastenboek waren helemaal in thema ontworpen zodat de stijl overal terug te zien was. Het gastenboek maakte ik van alle wijnkurken van de bruiloft die daardoor diende als prikbord waar alle herinneringen en lieve woorden van de gasten op geprikt kunnen worden.


Zie hieronder het eindresultaat met de prachtige foto's van Le Velo Fotografia


L O V E L Y W O R D S

Demi heeft ons zeer goed geholpen met het ontwerp en de uitvoering van alle stationary bij onze Italiaanse bruiloft. Van ontwerp en uitvoering van de uitnodigingen, welkomstkaarten, menukaarten tot compleet seatingboard. Alles was er en minutieus uitgezocht en bij elkaar gezocht. Daarmee heeft ze met persoonlijke aandacht en haar deskundige input in een aantal zeer aangename bijeenkomsten (want ze is ook gewoon een prettig persoon) een belangrijke bijdrage geleverd aan ons fantastische feest.


- Esther en Arnold

D I E N S T E N


 
Comments


bottom of page