top of page
Cabana Collective aug'22-34.JPG
About me

HOLA, IK BEN DEMI

'Met mijn mediterrane estilo creëer ik het liefst interieurs, grafische ontwerpen en huisstijlen waarbij mijn klanten zich helemaal thuis voelen.'


Cabana Collective aug'22-11.JPG
About me

Hola, ik ben Demi!

Mijn droom? Een eigen huis bouwen wat voelt als een chique en licht hotel met veel ruwe details. En jou helpen met je interieurstyling en grafisch design natuurlijk. Dat eerste is as we speak werkelijkheid aan het worden, want eind 2021 kocht ik samen met mijn vriend een bouwkavel op onze lievelingsplek. We zijn dus druk aan het ontwerpen, maar ik heb ook nog tijd over voor jou. Er stroomt heel veel creativiteit door mijn lijf, dus ik heb genoeg om met je te delen.

Leun jij lekker achterover? Dan ga ik voor je aan de slag. Want ik laat me dan misschien wel inspireren door de Spaanse cultuur, maar ik ben ook gewoon een Noord-Hollandse aanpakker.

 

Wel eentje met een warm hart voor zachte en aardse tinten. En mucho amor voor elegante lijnen in combinatie met natuurlijke elementen zoals kleisteen, rotan en onbewerkt hout. Net als voor het bakken van feestelijke taarten trouwens, want ook daar kan ik mijn ideeën voor vorm, compositie en colores in kwijt. 

VERDER BEN IK EIGENLIJK NET ALS JIJ

IEMAND DIE ALLES UIT HET LEVEN WIL HALEN, BLIJ WORDT VAN GOED GEZELSCHAP, DE SLAPPE LACH EN WARME ZON OP MIJN GEZICHT

 

Die dolgelukkig wordt als ze tegen de perfecte avocado aanloopt (niet te hard, niet te zacht), die vaak fashionably late is (je weet wel: kast vol kleren, nooit iets om aan te trekken) en die het ook altijd spannend vindt om een grote investering te doen.

 

Maar ik heb inmiddels geleerd dat dromen niet vanzelf werkelijkheid worden. En je in actie moet komen voor de dingen die je wilt bereiken. Dus als het goed voelt, haal ik even diep adem en ga er dan toch voor.

 

Want ik geloof ook in ‘start before you are ready’.

 

Dan kom je tenminste ergens, wat je tempo ook is.

NET ALS DE SCHILDPAD IN MIJN LOGO

Die koos ik niet alleen omdat hij me herinnert aan mijn vakanties op Curaçao, waar ik de kans kreeg om een stukje met een schildpad mee te zwemmen. En waar net als rond de Middellandse zee zo’n vrolijke, kleurrijke en ontspannen sfeer heerst, die precies past bij mijn manier van ontwerpen én ondernemen.

 

Maar de schildpad staat ook voor rust. 

 

Hij staat stevig op de grond en laat zich niet opjagen. Bovendien heeft ie zijn eigen huis bij zich. Een veilige haven die precies past, waardoor de schildpad altijd lekker in zijn vel zit.

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jij je ook zo voelt nadat je met mij hebt gewerkt. Omdat ik een interieur voor je heb ontworpen wat tot in elk detail goed voelt bijvoorbeeld. Of samen met jou een branding heb neergezet, die perfecto past bij jou en je bedrijf.

 

Zodat je het juiste gevoel kunt oproepen, zonder iets te hoeven zeggen. Dat vind ik ook zo mooi aan mijn werk.

HOE  STYLING EN DESIGN WERKT ALS JE HET GOED DOET

 

Je kunt er zoveel mee vertellen, zonder te hoeven praten.

 

Als je me inhuurt neem ik trouwens wel mucho tiempo om uitgebreid met je kletsen. Zodat we elkaar goed leren kennen. Ik hoop ook dat je me gewoon alle vragen stelt die in je opkomen, want ik vind niks gek of ingewikkeld. Hoe meer je met me deelt, hoe beter ik weet wat je nodig hebt, welke stijl bij jou past en welke keuzes we het beste kunnen maken.

 

Ik hoop dat je het niet erg vindt als ik eerlijk antwoord geef. Dat is hoe ik werk. Niet alleen omdat mijn sterrenbeeld Schorpioen is (ik flap er alles uit, sorry), maar ook omdat je zonder ruis op de lijn denk ik altijd het sterkste eindresultaat krijgt.

 

Of je me nou inhuurt voor de styling van je interieur, om een huisstijl te ontwikkelen voor je bedrijf of wanneer je een mooi kaartje nodig hebt om een belangrijke gebeurtenis in je leven te vieren.

Cabana Collective aug'22-25.JPG

DENK JE NU: LEUK, Dat WIL ik!

MAAR VIND JE DE INVESTERING TOCH UN POQUITO SPANNEND?

Helemaal niet erg. Ik snap dat heel goed. Het ís ook spannend om je styling of grafisch design uit handen te geven. Maar ik luister graag naar je. En misschien helpt het al om te lezen wat andere klanten van de samenwerking met mij vonden.

 

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Laten we dan kijken of het klikt.  Leg ik mijn kleren een dag van tevoren klaar, zodat ik zeker op tijd ben.

 

Adios!

bottom of page