top of page
INTERIEURSTYLING
Mockup beeld ipad.png
pexels-laura-stanley-2252318.jpg

ZAKELIJK

‘wil je dat mensen in de rij staan voor jouw bedrijf?’

Persoonlijke interieurstyling en grafische vormgeving voor zakelijke ruimtes die

voelen als thuiskomen

Interieurstyling zakelik

MAAK VAN JE ZAAK THE PLACE TO BE

In een tijd waarin we steeds meer online doen, worden fysieke ontmoetingsplekken die echt goed voelen belangrijker dan ooit.

 

Een winkel die het straatbeeld mas bonita maakt. Waar mensen voor omfietsen. Of een kantoor dat net zo gezellig voelt als thuis. Waar werkgeluk en productiviteit hand in hand gaan.

 

Dus wil je het winkelende publiek en die enthousiaste werknemers aan je binden? Dan is het slim om een concept te creëren waarmee je winkel of kantoor niet alleen functioneel, maar ook een inspirerende beleving wordt. 

 

Zo eentje die lekker zit, als de perfecte nieuwe jas. Waar mensen zich prettig bij voelen, zonder dat ze precies weten por qué.

INTERIEURSTYLING

LET ME HELP YOU OUT

Of je nou het interieur van je winkel wilt moderniseren. Naar een nieuw kantoor verhuist. Of de inrichting van je werkomgeving huiselijker wilt maken. Je hebt vast veel ideeën en vragen over de praktische uitvoering.

 

Of je hebt alleen een vaag plan en zoekt hulp om het verder uit te werken. 

 

Wellicht wil je heel veel, maar heb je geen idee waar je moet beginnen en waar je qua kosten allemaal rekening mee moet houden.

 

I get it. 

En ik denk graag met je mee. Verder dan je voor mogelijk houdt. Dus ook aan alle kleine dingen die jij misschien vergeet. De saaie details, die nou net het verschil maken.

 

Zoals akoestiek, loze hoekjes en creatieve oplossingen die net even wat extra ruimte creëren.

IMG_2017.JPG

CURIOSO NAAR DE INVESTERING?

Dat hangt van jouw wensen af (elk budget is mogelijk). Maar het geld wat je erin stopt, verdien je met het juiste concept natuurlijk zo weer terug.

 

Omdat we het ontwerp goed afstemmen op de klanten die het beste bij je passen. En op jouw identiteit (of dat van je bedrijf).

 

Bovendien maken we een tijdloos plan, zodat je weer muchos años vooruit kunt. Met, als je dat wilt, verschillende mogelijkheden om ook in je branding en grafische vormgeving aan te haken op het concept. Zodat het nog meer effect heeft.

 

Voor interieurstyling kun je kiezen uit de twee pakketten hieronder.

IMG_2016_1.JPG
Stap 1
werkwijze.png
HOLA

We maken uitgebreid kennis en bespreken alle wensen, ideeën, vragen, mogelijkheden en twijfels die er kunnen zijn.

Pick & choose

Winkel of kantoor

COMPACTA

winkel of kantoor

COMPLETOS

v.a. €559,- | duur: 2 tot 5 weken
v.a. €949,- | duur: 5 tot 6 weken

Heb je andere wensen? Stuur me een mailtje en dan kijk ik wat er mogelijk is. 

 

Vrijblijvend kennismaken kan natuurlijk ook altijd. 

 

Ik kom graag langs op je kantoor of in je winkel. Maar tijdens een video call of telefonische kennismaking kunnen we ook al veel bespreken als je dat fijner vindt.

IMG_0633.jpg
grafisch ontwerp

WIL JE MEER DAN EEN MOOI LOGO? BRING IT ON!

Een goede huisstijl en effectieve branding vragen om meer dan wat leuke kleuren kiezen en een mooi logo overal op drukken.

 

Ik wil graag weten wie je bent en waar je energía van krijgt. Maar bijvoorbeeld ook wat je wilt uitstralen. Voor wíe je er bent. Wie je concurrenten zijn. En wat jij differente doet.

 

Daar laat ik mijn creativiteit op los en dan gaan we samen bouwen.

 

Ja, heus ook aan iets moois. Maar vooral aan een huisstijl die alleen bij jouw bedrijf past en die het juiste gevoel overbrengt.

Grafisch ontwerp zakelijk

Dat snap ik.

 

Daarom maak ik het hieronder wat meer concreet.

 

Ik sta trouwens ook graag in de keuken, waar ik mijn creativiteit net zo kwijt kan als in mijn werk als stylist en ontwerper. Dus zie mij maar als die vindingrijke chef waaraan je precies kunt doorgeven waar je zin in hebt. Het menu bestaat uit branding, webdesign en extra cherries on top (zoals bedankkaartjes, cadeaubonnen, social media templates en meer).

KLINKT EEN BEETJE ABSTRACT?

Waar heb je zin in?

designed with love

PROFESSIONELE BRANDING

let's go online

WEBSITE OF WEBSHOP

v.a. €789,- | duur: 4 tot 5 weken
v.a. €989,- | duur: 6 tot 7 weken
bottom of page