top of page

WELKOM LIEVE SENN

O P L E V E R I N G 28-12-2021


Sommige dingen doen we in ons leven niet zo vaak. Dat maakt ze bijzonder. Verhuizen, trouwen of een kindje krijgen bijvoorbeeld. Als ontwerper voel ik mij vereerd als ik een rol mag spelen bij zo’n speciaal moment.


Dat is ook één van de redenen waarom ik besloot mijn diensten te bundelen. Niet alleen omdat je misschien op meerdere (creatieve) vlakken ondersteuning nodig hebt maar vooral omdat het zorgt voor een sterker geheel. Zo mocht ik mijn diensten combineren voor de geboorte van Senn. Ik ontwierp zijn babykamer en geboortekaartje.


L O V E L Y W O R D S

Demi is van alle markten thuis! In 2019 heeft ze onze trouwkaart verzorgd, prachtig geworden. In 2021 heeft ze onze babykamer gestyled. Prachtige kleuren, behang, meubels en accessoires uitgezocht. Het kamertje is de mooiste van het hele huis geworden! Natuurlijk heeft Demi ook het geboortekaartje verzorgd. Heel mooi gematcht met de babykamer. Demi luistert en overlegt goed. Echte aanrader!

D I E N S T E N

S Y M B O L I E K & B E T E K E N I S


 
留言


bottom of page