top of page

DE WATERKROON

O P L E V E R I N G Oktober 2022


Tot mijn 9e woonde ik naast de Watertoren in Wieringerwaard. Toen nog van Peter een kunstenaar met een liefde voor antiek. Ik was altijd al gefascineerd door de manier waarop hij zijn stukken (meestal met een aantal mankementen) om wist te zetten in iets nieuws. Niet mijn stijl, maar wel heel kunstig en met vakmanschap in elkaar gezet.


In 2017 vertrok Peter en kwam de watertoren te koop. Sven en Marel kochten dit enorme perceel om er een retreat locatie van te maken. Hierdoor krijgt de Watertoren zijn oude functie weer terug: Het bevorderen van de volksgezondheid maar dan in een nieuw jasje.


Afgelopen juni kwamen Sven en Marel tijdens een burenetentje met de vraag of ik ze wilde helpen met een aantal ontwerpen voor de toren. Binnen no time ontstonden er ideeën voor het cafe, presentatie theater en de 7 themakamers. En later de groepsruimte en branding.


Ik besloot vanwege de omvang van dit project de volledige zomer vrij te nemen van mijn werk in loondienst om te helpen in de opbouw van deze prachtige locatie. Niet alleen omdat er een strakke deadline stond maar vooral omdat ik daardoor weet wat de door mij geadviseerde producten doen in de praktijk. Hieronder deel ik dan ook met trots het eindresultaat van dit 'grote' project.L O V E L Y W O R D S

Demi is echt een multitalent! Op het gebied van styling is ze een vakspecialist en echt een aanpakker. Van het hele proces in het maken van de juiste keuzes tot het daadwerkelijk uitvoeren is Demi een kei! Zowel snel als ook betrouwbaar met een hoge kwaliteit en goede smaak.

Daarnaast is ze ook op het gebied van websites en design een echte specialist.

Tot slot kan ze ook heerlijk koken en is ze een geweldige host!


Sven Rickli

Eigenaar De Waterkroon

D I E N S T E N


 Comentarios


bottom of page